Schetsen: Audi R8 GT Spyder

Audi R8 GT Spyder
Audi zal de Audi R8 GT binnenkort dakloos maken, we krijgen dus een Audi R8 GT Spyder voorgeschoteld.

De 5.2 liter grote V8 in de R8 GT beschikt over 560 paarden en doet de sprint van nul naar honderd in 3,6 seconden. De topsnelheid komt neer op 320 km/u. Geen slechte prestaties dus! Officieel is er over de Audi R8 GT Spyder nog geen woord gerept inzake prestaties, maar deze zullen vermoedelijk in lijn liggen met de prestaties van de R8 GT. De mogelijkheid bestaat natuurlijk altijd dat de Spyder iets minder potent zal zijn dan de R8 GT.

Van de R8 GT werden er 333 stuks geproduceerd. De kans dat dit bij de R8 GT Spyder ook het geval is, is meer dan reëel. Alles samengeteld komt de oplage dan uit op een kwaadaardige 666 stuks. De Audi R8 GT weegt 1.525 kg, we vermoeden dat de R8 GT Spyder iets meer zal wegen, details van Audi zelf worden binnenkort verwacht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...