Rijdend museum: Rally van Brussel 2011

Rally van Brussel
Op 22 mei zal de Rally van Brussel gereden worden, een bijeenkomst waar talrijke klassiekers aan zullen deelnemen.

Alle voertuigen van voor 1975 zijn welkom, die kunnen deelnemen aan drie verschillende activiteiten. De eerste 125 ingeschrevenen kunnen meedoen aan een rally van 100 kilometer ter ere van de eerste auto die 125 jaar geleden gebouwd werd. De Rally vertrekt om 8u30 bij Mercedes-Benz Belgium en zal eindigen om 12u30 op de Tervurenlaan, waar het publiek rijkelijk de tijd zal hebben om de klassiekers te bekijken. In de prachtige omgeving van het Woluwepark zal er een picnic georganiseerd worden, het park is vanaf 13u namelijk uitzonderlijk open voor parades met alle voertuigen.

Daarnaast kan je met je klassieker ook deelnemen aan de wedstrijd van de elegantie, deze wedstrijd zal om 10u starten. De deelnemende klassiekers zullen langs de Tervurenlaan opgesteld worden, waarna de jury aandachtig alle modellen zal bestuderen. Om 16u maakt men de winnaar bekend. Bezoekers krijgen daarnaast de gelegenheid om een grote auto doop mee te maken, daarbij zullen ze mee kunnen rijden met verschillende klassiekers in het park. Het is de bedoeling dat de bezoekers zo het klassieker virus overgedragen krijgen. Mensen met een klassieker kunnen zich hier gratis voor inschrijven, de organisatie zal de reiskosten en brandstof terugbetalen. Er valt dus genoeg te beleven, zowel voor liefhebbers als bezitters van klassiekers! Meer informatie vinden jullie op deze website.

Rally van Brussel BXL

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...