Jaguar SUV binnen 4 jaar op de markt?

Jaguar
Jaguar is druk bezig met de uitbreiding van haar modellengamma, er zou naar verluidt een SUV aankomen.

Jaguar introduceerde onlangs de vernieuwde XJ en kwam nog recenter zelfs op de proppen met een supersportieve versie van de Jaguar XKR, de Jaguar XKR-S. Volgend jaar zou de facelift van de Jaguar XF op de markt moeten komen en het jaar daarna kunnen we ons verwachten aan een nieuw instapmodel voor het Jaguar-gamma. Nog later zouden we zelfs een SUV en een XF Estate mogen verwachten.

Wie aan SUV’s én Jaguar denkt, legt de link met zusterbedrijf Land Rover ongetwijfeld al snel. Veel onderdelen voor dit model zouden van Land Rover afkomstig zijn, maar om zich toch te onderscheiden zou Jaguar minder focussen op het off-road gebeuren, maar eerder een compleet en comfortabel model voorstellen dat vooral op de weg thuishoort, net zoals de BMW X5 en de Porsche Cayenne. Meer info volgt ongetwijfeld later! (via AB, foto’s: BA)

Lees hier onze rijtest met de Range Rover.
Lees hier onze rijtest met de Range Rover Sport.
Lees hier onze rijtest met de Land Rover Discovery.

Jaguar SUV schets

Jaguar SUV schets

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...