AutoRAI 2011: Klassieker Paviljoen

AutoRAI klassieker paviljoen
Ook liefhebbers van klassiekers komen op de AutoRAI aan hun trekken, drie grote clubs hebben samen een klassieker paviljoen gebouwd.

Op de AutoRAI kan je de droomauto’s van vroeger bewonderen, dit dankzij drie klassiekerclubs: het KNAC, PAC en FEHAC. In het totaal staan tien wagens opgesteld, die per tijdsperiode gekozen konden worden door het publiek in een online poll. In de periode van voor 1940 vinden we vier modellen: de Bugatti T 35 C GP Racer, de Bugatti T 57, de Simplex Crane Model 5 “Holbrook Skiff” en de Delaugere & Clayette type; 4K. In het tijdsvak tussen 1940 en 1960 vinden we de Austin Healey 100M, Volkswagen Karmann Ghia Coupe en de Fiat 500. Als laatste kan je in de periode na 1960 de Citroën CX Prestige Henri Chapron, de Morgan +4 en de Ferrari Dino bezichtigen.

Bekijk hier ons videoverslag vanop de AutoRAI!

Deel dit bericht:

1 reactie op "AutoRAI 2011: Klassieker Paviljoen"

  1. Frits 13-04-2011 om 22:53

    Ik vind die Morgan prachtig en heb hem een keer op Zandvoort gezien, zeer spectaculair en een giftig snelle wagen! Maar de mooiste is die Bugatti, wat een juweel van een wagen! leuk dat jullie hier ook aandacht aan geven!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...