Peugeot Crossover Concept in Shanghai

Peugeot Crossover Concept Shanghai
Peugeot komt met een Crossover Concept naar het autosalon van Shanghai.

Peugeot blijft zuinig met specifieke details, maar zegt alvast dat het nieuwe concept volledig ontworpen en ontwikkeld werd in China. Ook gaf Peugeot reeds mee dat het om een hybride gaat en dat de gecombineerde kracht van de elektro- en benzinemotor overgebracht wordt op de vier wielen.

Peugeot wil met dit model haar toewijding aan de Chinese markt bewijzen. Het land is niet langer een secundaire markt voor de Franse autofabrikant. Terwijl er lange tijd modellen van een oudere generatie als nieuw verkocht werden, heeft Peugeot haar volledige gamma nu up to date gebracht met de nieuwste platformen. Het autosalon van Shanghai start op dinsdag 19 april. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...