AutoRAI 2011
Vandaag vindt de persdag van de AutoRAI 2011 plaats, wij geven alvast een eerste indruk in de vorm van een fotogalerij, vanavond volgt een filmpje!

De AutoRAI is geen salon waar merken veel premières voorstellen. Wij vonden er welgeteld 4, waarvan 2 afkomstig zijn van Nederlandse bodem, zijnde de Donkervoort Dakar en de Burton Electric. Verder mocht Audi met de A8 Hybrid pronken en kon Ford de Focus Econetic verwelkomen.

Weinig prestige dus, maar de AutoRAI is eerder een leuk salon met verrassend veel nevenactiviteiten. Zo is er een buitendorp waar je met elektrische wagens kan rijden en ook aan de kinderen werd er gedacht, er is een speelruimte voorzien. De AutoRAI is dus eerder een plezierig dagje uit met het hele gezin.

Natuurlijk zijn er ook een heleboel exotische wagens te zien, voor de liefhebbers staan er onder meer modellen van Ferrari, Lamborghini, Bentley, Aston Martin… Uiteraard zijn er voor potentiële klanten van normale wagens ook voldoende modellen voorzien, die grondig aan een inspectie onderworpen kunnen worden. Geniet van onderstaande galerij!

UPDATE: Bekijk hier ons videoverslag vanop de AutoRAI!