Subaru XV Concept in Shangai

Subaru_XV_Concept
Subaru zal een nieuw concept voorstellen in Shangai, met name het XV Concept, een model dat een nieuwe generatie crossover moet introduceren.

De Subaru XV Concept werd volgens Subaru zelf ontworpen met een klant die exceptionele looks wil combineren met dagelijkse bruikbaarheid in het achterhoofd. De styling van dit nieuwe model is volgens Subaru dan ook uitzondelijk. Bovendien zou de wagen zeer aangenaam zijn om mee te rijden en redelijk potent daarbovenop, dankzij zijn vierwielaandrijving.

Naast de Subaru XV Concept zal Subaru ook nog enkele andere vernuftigheden tentoonstellen op het autosalon van Shangai. Zo zien we bijvoorbeeld een concept van een sportwagen met een boxermotor, een doorgesneden versie van de Outback en een Chinese rally-wagen, maar ook de nieuwe Subaru Impreza zal aanwezig zijn. Meer nieuws volgt ongetwijfeld wanneer het autosalon van Shangai de deuren opent, 19 april. Wie ondertussen zelf al meer wil ontdekken, kan naar deze website surfen.

Subaru_XV_Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...