Belgisch optreden voor Hyundai Genesis en Equus

Hyundai Genesis Berline en Equus
Tijdens de Fastest Fashion Show on Earth heeft Hyundai voor het eerst op Belgische bodem haar premium-labels aan het publiek voorgesteld.

Het gaat om de Hyundai Genesis Berline en Equus, geflankeerd door de Genesis Coupé. Deze defileerden naast andere premium-modellen van andere merken op deze wervelende show waar unieke modecreaties en exclusieve bolides elkaar afwisselen op de catwalk. De Fastest Show on Earth was een initiatief van Effective Media, de makers van onder andere Fleet.TV en Fleet Magazine. Op het exclusieve event konden 2.000 VIP’s gespreid over twee dagen genieten van inspirerende designs en het geroffel van krachtige motoren.

Voor Hyundai leek dit evenement het moment om de Genesis en Equus voor het eerst aan het Belgische publiek voor te stellen. De Genesis Berline en de Equus schitterden in hun stijlvol zwart maatpak, terwijl de Genesis Coupé het drieluik kwam vervolledigen in een sportieve witte outfit. Hyundai Belux bestudeert momenteel de lancering van Genesis Berline en Equus, die zich wellicht op korte termijn aan het gamma zullen toevoegen.

Hyundai Genesis Berline en Equus

Deel dit bericht:

3 reacties op "Belgisch optreden voor Hyundai Genesis en Equus"

 1. Kristof L 08-04-2011 om 19:38

  Nooit gedacht dat ik een Hyundai mooi zou vinden maar die EQUUS is toch wel mooi vormgegeven. Ok, ja, trekt erg op Mercedes… Maar anderzijds heeft hij een mooi lijn, de zijflanken achteraan ietwat vrouwelijk, licht uitgeslagen wielkasten. Niet mis.
  Op hun site (http://equus.hyundai.com/) kan je ze 360° bekijken en een kleur kiezen. In’t donkerblauw staat hij heel mooi. Het is eens wat anders dan altijd het zwart of zilver.

 2. bpc 08-04-2011 om 21:04

  altijd jammer gevonden dat ze niet in europa waren ,
  en nu dus wel !
  echt machtige hyundai’s
  (dat klinkt verkeerd :s )

 3. jos 08-04-2011 om 23:46

  ik was aanwezig op dat evenement en idd nooit gedacht dat dit merk zo een stijlvolle wagens zou maken, mooi werk !!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...