Gespot: Mercedes SLS Roadster zonder camouflage

Mercedes SLS Roadster
Met een zonnige lente voor de deur kijken we bij Mercedes uit naar de onthulling van de SLS Roadster. Recente foto’s tonen wat we mogen verwachten.

Van spyshots kan je niet meer spreken, dit zijn gewoon goede spots van een nog-te-lanceren model. We hadden al een vrij groot vermoeden hoe hij er zou kunnen uitzien, maar hij ziet er dus nog beter uit! Vanaf heden kunnen we uitkijken naar de looks van een gesloten softtop, maar dat raden we de bestuurder(s) ook af, want zonder dak kan je de soundtrack van de V8 ongetwijfeld nog beter horen.

De wagen zal beschikken over evenveel vermogen als de Coupé-versie van de SLS AMG, 571 pk om precies te zijn. De legendarische vleugeldeuren zijn er jammer genoeg niet bij, maar de reden daarvoor kan iedereen ongetwijfeld zelf wel bedenken. Mercedes heeft voor de Roadster wel de stijfheid moeten versterken, het valt dus nog af te wachten of de open variant dezelfde heerlijke rij-eigenschappen heeft als we onlangs nog zelf mochten ervaren.

Met deze foto’s kunnen we niet anders verwachten dat ze bij Mercedes klaar staan voor de wereldpremière van de SLS Roadster. Het komende autosalon van New York maakt dus de beste kans, al zou de wereldprimeur ook naar Shanghai kunnen gaan. Sowieso verwachten we de Roadster binnenkort bij de dealer, qua prijzen zou de startprijs rond €210.000 liggen. (Via AG)

Lees hier onze rijtest met de Mercedes SLS AMG

Mercedes SLS Roadster

Mercedes SLS Roadster

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...