Onthuld: Renault-Samsung SM7 Concept

Renault-Samsung SM7 Concept
Renault-Samsung heeft de SM7 Concept officieel onthuld op het autosalon van Seoul.

Hoewel Renault-Samsung een reeks foto’s vrijgaf blijven de technische details voorlopig schaars. Het concept toont ons echter een knappe sedan, met in profiel een knappe coupé-lijn. Vooraan valt een prominente grille met LED lichten op, terwijl we achteraan uniek gevormde achterlichten terugvinden en een remlicht dat doorloopt langs de kofferklep.

De wagen staat op het D-platform dat ook gebruikt wordt voor de Nissan Maxima en Nissan Teana. Waardoor er onder de motorkap een 2.5-liter V6 met 185 pk en 232 Nm koppel of een 3.5-liter V6 met 254 pk en 335 Nm koppel zou kunnen schuilen. Maar echte details hebben we voorlopig nog niet, daarvoor moeten we nog even geduld hebben.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...