Gelekt: BMW M5 F10 Concept

BMW M5 Concept
BMW toonde reeds enkele teaser video’s van de nieuwe M5, maar nu bereikten ook onthullende foto’s het internet.

Op een gezellig BMW-onderonsje in München werd een conceptversie van de M5 F10 getoond. Hoewel dat hoogstwaarschijnlijk niet de bedoeling was, lekten enkele foto’s daarvan op het internet. Al gaat het slechts om een conceptversie, het uiteindelijke productiemodel zal uiterlijk nagenoeg identiek zijn aan wat hier te zien is.

Zoals het een echte M betaamt, beschikt de wagen over vier uitlaatpijpen, de karakteristieke M-roosters aan de zijkant, stoere bumpers en dito velgen. Ook zijn natuurlijk remmen en ophanging opgewaardeerd. Over de motor staat nog niets volledig vast. Deze conceptversie zou volgens vele insiders getoond worden op het autosalon van Shanghai, terwijl een productieversie pas te zien zal zijn in september op het autosalon van Frankfurt. (Via: M5Board)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...