Video: Lamborghini Aventador klinkt lekker!

Lamborghini Aventador LP700
Na de vele spyshots, persfoto’s en live foto’s van de Lamborghini Aventador hebben we nu wel echt nood aan bewegend beeld.

Geen trage beelden uit Berlijn, maar heerlijke beelden van een racetrack. Deze beelden zijn afkomstig van op de Vallelunga Racetrack in Italië, waar we twee Aventador LP700’s zien, waarvan één in het heerlijke Nero Pegaso, de andere heeft de (standaard) Giallo Evros kleurstelling. Behalve een heerlijke brul van de V12 motor tijdens een fly-by worden we niet echt getrakteerd op veel lekkers. In de nabije toekomst zouden we wél meer actiebeelden ter beschikking krijgen, zodra de LP700 geleverd wordt aan de beste Lamborghini klanten. Officieel starten de leveringen vanaf mei, maar voor wie veel geld én connecties heeft in Sant’Agata kan er wel iets geregeld worden..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...