China krijgt nog een speciale BMW M3

BMW M3 China Special Edition Matte
Vorig jaar kreeg China al eens een speciale versie ter ere van het Jaar van de Tijger, nu krijgen ze een speciale BMW M3 Matte Edition.

Speciaal is misschien wel wat groot uitgedrukt, zo krijgt deze heerlijke E92 de keuze uit zwart of grijs voor het koetswerkkleur en enkele unieke chromé accenten. Het geheel wordt afgewerkt dankzij 19” lichtmetalen velgen met mooie contrasterende rode remklauwen. Binnenin krijgen we een hoop carbon en krijgen de zwartlederen zetels een rode naad, waarmee je deze speciale Matte Edition moet kunnen onderscheiden.

Ondanks het feit dat men in China momenteel het Jaar van het Konijn viert moeten we geen vermogensverandering verwachten. De standaard 4-liter V8 biedt met 415 pk nog steeds voldoende vermogen, toch zijn de directe concurrenten voorzien van een groter vermogen. Zijn huidige topsnelheid is begrenst op 250km/u, een sprint vanuit stilstand aan het stoplicht duurt minder dan 5 tellen alvorens je de 100km/u aantikt. Of BMW hun laatste exemplaren van deze generatie M3 kwijt wil, of ze gewoon de verkoop in China in het licht willen zetten is niet duidelijk. Wij wachten in tussentijd gewoon op de volgende generatie van de 3-Reeks, en stiekem ook wel op onze Belgische Tricolore Special Edition.. (Via WCF)

BMW M3 China Special Edition Matte

BMW M3 China Special Edition Matte

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...