Wald International doet de BMW 5-Reeks

Wald International tuning Japan BMW 5 Reeks F10
De Japanners bij Wald kunnen zich niet echt vinden met de looks van de huidige 5-Reeks van BMW, ze hebben daarom het heft in eigen handen genomen.

Van de zakelijk en rustige sfeer die we gewoon zijn van BMW schiet er niet veel meer over, Wald International voorziet een volledig nieuwe bodykit. Daarmee voorzie je jouw Fünfer van een nieuwe voorbumper, agressieve dwarsliggers en opgewaardeerde wielen. Aan de achterkant kan het duidelijk nog erger, zo getuigd de achterbumper waar we niet één maar twéé spoilers en een vierdelige uitlaat terugvinden!

Of je daarmee stoer kunt overkomen bij de buurman is nog maar de vraag, misschien spaar je beter nog eventjes tot wanneer BMW zelf hun M5 uitbrengt. Wald International rept eveneens nergens over een motorische upgrade of een aanpassing van het interieur, maar het zou ons verbazen mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren. De kans wordt sowieso nihil dat je een Wald 5-Reeks zal tegenkomen op de weg, aangezien het merk voornamelijk populair is in de Japanese tuningscene. (Via WCF)

Wald International tuning Japan BMW 5 Reeks F10

Wald International tuning Japan BMW 5 Reeks F10

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...