Renault werkt aan een nieuwe monovolume

Renault Espace
Renault is druk bezig een nieuwe monovolume te ontwikkelen. Er zal bijzondere aandacht aan de rijsensatie van de wagen worden besteed.

Renault werkt momenteel aan een nieuwe zevenzitter. Lang geleden introduceerde het merk de Renault Espace, die altijd een succesmodel geweest is. De meeste succesverhalen krijgen een vervolg en zo ook zal de Renault Espace een vervolg krijgen. De volgende generatie zou evenwel een stuk extremer worden dan zijn voorspelbare voorgangers. Wij zijn alvast benieuwd wat we concreet mogen verwachten.

Eén ding is zeker en daar communiceert Renault nu blijkbaar al over: er zal meer aandacht besteedt worden aan het rij-gevoel van de zevenzitter. In het verleden gebeurde dat namelijk te weinig en klanten vinden dat ogenschijnlijk toch belangrijk. Verder zal Renault ook nog enkele cross-overs introduceren, de Nissan Juke en Qashqai krijgen er dus wat concurrenten bij, dat zagen we al aan de Captur Concept. (via AC)

Rijtest Renault Grand Scenic

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...