Advertorial: De nieuwe generatie C-Klasse

Nieuwe generatie C-Klasse
125 jaar geleden vond Mercedes-Benz de auto uit, en sindsdien is het dat blijven doen. Steeds opnieuw willen ze het hoogst haalbare bereiken, nu ook met de nieuwe generatie C-Klasse.

Mercedes wil niet alleen het hoogste bereiken op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Maar ook als het gaat om rijprestaties, comfort en duurzaamheid. De nieuwe Mercedes C-Klasse is hier een mooi voorbeeld van, het dynamische design geeft de auto een brede en sportieve look die tegelijkertijd heel elegant is. Bij het kwalitatieve interieur, met volledig nieuw vormgegeven dashboard met centraal geïntegreerd display, is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie C-Klasse is stijlvol, met een overvloed aan ruimte, en brengt u eindeloos rijplezier.

Met de krachtige en zuinige motoren met standaard ECO start-stopsysteem neemt dit model verantwoordelijkheid voor het milieu. De nieuwe generatie C-Klasse, in Nederland vanaf € 34.950,-, staat vanaf 26 maart bij uw Mercedes-Benz dealer. Leasetarief al vanaf € 655,-. Ook leverbaar met 20% bijtelling. Meer weten? Klik hier.

Nieuwe generatie C-Klasse coupe

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...