Impressie: nieuw Audi A3 Gamma

Impressie Audi A3 Driedeurs
Benieuwd hoe het toekomstig Audi A3 gamma eruit zal gaan zien?

Dankzij Theophilus Chin kunnen we ons reeds een beeld vormen van de verschillende modellen die in het toekomstige A3 gamma te vinden zullen zijn. In de toekomst zullen er namelijk niet twee maar drie koetswerkvarianten van de Audi A3 beschikbaar zijn. Het gaat om de klassieke driedeurs en vijfdeurs hatchback, samen met een Sedan. De impressiefoto’s die we hier zien zijn allemaal gebaseerd op de Audi A3 Sedan Concept die dit jaar op het autosalon van Genève stond.

In 2012 zou de nieuwe generatie A3 op de markt moeten komen, het gaat dan om de driedeurs en Sportback. Vanaf 2014 zou de A3 Sedan volgen. Het conceptmodel dat we in Genève zagen had een sportief en elegant design met daarin de bekende Audi elementen verwerkt. Zo vinden we vooraan de single-frame grille en koplampen met LED technologie. De daklijn en de lage C-pilaar geven het concept een Coupé-stijl. Het conceptmodel is 4,44 meter lang, 1,84 meter breed en amper 1,39 meter hoog. In welke mate de designelementen van het concept gebruikt zullen worden voor de productiemodellen, zal de toekomst moeten uitwijzen. (Via: Theophilus Chin)

Lees hier onze rijtest met de Audi A3 Sportback.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressie: nieuw Audi A3 Gamma"

  1. Niels 28-03-2011 om 18:11

    Proficiat met het jubileum!

  2. max 28-03-2011 om 20:02

    waauw, van mij mogen ze direct op de markt

Reageer

Reactie aan het plaatsen...