Teaservideo: BMW 3-Reeks 2012

BMW 3-Reeks Preview
BMW heeft een promo video gelanceerd die een eerste blik werpt op de nieuwe 3-Reeks.

UPDATE: BMW 3-Reeks is officieel! Klik hier!

Hoewel er niet veel te zien is in het door BMW USA gelanceerde filmpje, zien we reeds vage contouren en ook het X3-geïnspireerde interieur. De nieuwe 3-Reeks wordt getest in de extreme temperaturen die heersen in de Death Valley. Indien hij daar goed presteert, moet hij dat overal kunnen.

De nieuwe 3-Reeks zal iets groter worden dan zijn voorganger en meer in lijn liggen met de 5-Reeks. Over motoren is nog niets bekend, maar onlangs ging het gerucht dat BMW werkt aan minstens één viercilinder turbodiesel. Aan de benzinezijde komt er waarschijnlijk een 1.6-liter met een vermogen van 150 pk, de nieuwe 2.0-liter turbomotor met 245 pk en misschien zelfs een 3.0-liter zes-in-lijn met turbo die een vermogen levert van 300 pk. Ook een hybridevariant zal bijna zeker van de partij zijn. We verwachten de onthulling van de nieuwe 3-Reeks op het autosalon van Frankfurt in september.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...