Gerucht: Porsche Pajun

Porsche Pajun impressie
Volgens geruchten werkt Porsche aan een wagen voor het E-segment.

Het Duitse Autobild voorziet de komst van een Porsche Pajun, essentieel een Panamera Junior. De wagen zou traditionele Porsche styling combineren met het design van een vierdeurs coupé. Met deze Pajun wil Porsche zich mengen onder de BMW 5-Reeks, Mercedes E-Klasse en Audi A6. Het idee doet denken aan de filosofie gebruikt bij de Cajun: neem een succesvol model en bouw er een kleinere, goedkopere versie van.

Motoren zouden grotendeels overgedragen worden van de Panamera, dus verwacht zowel benzinemotoren, zelfontbranders als hybride aandrijvingen. Alles is verre van officieel, maar volgens Autobild zou de Pajun gelanceerd kunnen worden in 2016, met prijzen die starten vanaf €60.000. Niet goedkoop, maar dat zijn de concurrenten evenmin. Wat denken hardcore Porsche fans hier echter van? Is de Pajun welkom, of moet Porsche zich concentreren op rasechte sportwagens zoals de 911 en nieuwe 918 Spyder? (Via: Autobild)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...