Video: Aston Martin Virage

Aston Martin Virage
Aston Martin stelde de nieuwe Virage voor op het autosalon van Genève. Inmiddels hebben de eerste bewegende beelden ons bereikt.

De Aston Martin Virage dicht een gat tussen de Aston Martin DB9 en de Aston Martin DBS. De Virage beschikt over 490 pk, precies 20 stuks meer dan de DB9 en 20 minder dan de DBS. Uiteraard komt de kracht uit een V12-motor, net zoals bij de DB9 en de DBS.

Op het autosalon van Genève kregen we uitgelegd dat de Virage een stuk verfijnder zou moeten zijn dan andere Aston Martins en dat de charme van dit model in de kleine dingen zit. Zo krijg je speciale naden, staat de horizontale streep boven de ventilatiemonden aan de zijkant en werd de bumper net een beetje convexer dan de andere modellen. Geniet van onderstaand filmpje!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...