Renault Clio RS Gordini 1.000 maal geproduceerd

Renault_Clio_RS_Gordini_1000De productie van de Renault Clio RS Gordini begon in mei vorig jaar. Inmiddels werden er al 1.000 stuks geproduceerd.

De Renault Clio RS Gordini wordt verkocht in 18 landen en ondanks het feit dat dit model niets meer is dan een speciaal gekleurde en aangeklede versie van de Renault Clio RS, lijkt het model toch aan te slaan. Onder de motorkap ligt dan ook 200 pk, nul naar honderd is hiermee voorbij in 6.9 seconden, de topsnelheid komt neer op 225 km/u.

Naast de Clio RS Gordini, bestaat het Gordini-gamma ook nog uit de Renault Wind Gordini en de Renault Twingo RS Gordini. Fans van dit model houden GroenLicht best in de gaten, volgende week mogen we zelf een testrit maken met de Renault Clio RS Gordini. Dat belooft!

Renault_Clio_RS_Gordini_1000

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...