Video: Mercedes C63 AMG Coupe

Mercedes C63 AMG Coupé Video
Mercedes trok dit weekend het doek van de Mercedes C63 AMG Coupé. Nu kunnen we al enkele bewegende beelden tonen.

De Mercedes C63 AMG Coupé beschikt over een 6.2 liter grote atmosferische V8-motor die maar liefst 457 paarden naar de achterwielen stuurt. Indien gewenst kan je het AMG Performance Pack aanvinken, dan stijgen die paarden in aantal, zodat ze op een totaal van 487 stuks uitkomen. De sprint van nul naar honderd doet de standaard C63 AMG Coupé in 4.5 seconden, het Performance Pack maakt je Mercedes een tiende sneller.

De Mercedes C63 AMG Coupé krijgt enkele uiterlijke aanpassingen in vergelijking met de C-Klasse Coupé. Zo staat de wagen op 18″ AMG-velgen, krijgt hij brutere bumpers en vooral 4 uitlaten die ongelooflijk veel lawaai maken. Hoeveel lawaai, dat laten we u zelf ontdekken in onderstaande filmpjes.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...