Onthuld: Chevrolet Colorado Concept

Chevrolet Colorado Concept
Chevrolet heeft de Colorado Concept voorgesteld, het model zal op het autosalon van Bangkok in première gaan.

Het conceptmodel toont ons een middelgrote pickup met een prominente grille, accenten in gepolijst aluminium en LED-koplampen. Daarnaast beschikt het ook over een cover voor de pickup in koetswerkkleur, 20″ velgen en Off-Road banden. In tegenstelling tot de huidige Colorado krijg het conceptmodel een zeer kwalitatief interieur met een nieuw instrumentenpaneel, lederen zetels, donker houten afwerking en chromen accenten. Verder beschikt de Colorado Concept over twee zones airco en een infotainment systeem met 7″ touchscreen.

De Chevrolet Colorado Concept zal onder andere de concurrentie moeten aangaan met de Volkswagen Amarok. Onder de motorkap van het conceptmodel zit een 2.8-liter grote turbodiesel met een nog onbekende vermogensoutput en koppel. De motor wordt wel gekoppeld aan een manuele vijfbak en vierwielaandrijving.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...