Configureer je Ferrari FF

Ferrari Four
Een Ferrari FF bezitten is niet voor iedereen weggelegd. Voor diegenen die er nooit mee zullen rijden, is er nog steeds de configurator.

Op deze configurator kan je niet alleen kiezen welke kleur jouw – hypothetische – Ferrari FF zou dragen, maar kan je ook de velgen veranderen inclusief remblokken, de uitlaat van jouw dromen selecteren en ook aan de binnenkant je zegje doen. Je kan onder meer kiezen welke zetels en welke soort leder je wil. Voor ieder wat wils uiteraard! Ferrari blijft personaliseren.

Onder de motorkap ligt een V12-motor die 660 pk en 683 Nm koppel levert. Al die kracht wordt over vier wielen verdeeld. De Four in FF (Ferrari Four) staat dus niet enkel voor vier zitplaatsen, maar ook voor vierwielaandrijving. De sprint naar honderd vanuit stilstand is geklaard in 3.7 seconden. (via AB)

Ferrari FF Concept

Ferrari FF Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...