Teaser: Mercedes A-Klasse 2012

Mercedes A-Klasse 2012
Mercedes zal volgend jaar een nieuwe versie van de Mercedes A-Klasse lanceren. Komt er een AMG-versie? En ziet het model eruit als op bovenstaande afbeelding?

Mercedes wil het antwoord op bovenstaande vragen nog eventjes geheimhouden, maar plaagt toch al met een eerste schets van de nieuwe A-Klasse. Sommigen vermoeden dat er een AMG-versie komt van de A-Klasse gezien de teaserafbeelding een wel erg vette bumper toont in combinatie met uiterst grote wielen.

Nu goed, ongeveer elke schets van een nieuw model ziet er een stuk vetter uit dan wat het model uiteindelijk in de realiteit zal worden. Maar geruchten over een AMG-versie van de A-Klasse doen wel al langer de ronde, ook al voor het bestaan van de schets die we in dit artikel tonen. Volgens de laatste roddels zou de A-Klasse AMG door een 2.0 liter viercilinder aangedreven worden waar 300 pk uit geperst wordt. Meer info volgt ongetwijfeld! (via LL)

Mercedes A-Klasse 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...