Gespot: Mazda CX-5

Mazda CX-5
Mazda is druk bezig met de Mazda CX-5 te testen, een kleinere versie van de Mazda CX-7.

De Mazda CX-5 is in feite de productieversie van de Mazda Minagi Concept die we op het autosalon van Genève laatstleden nog konden bewonderen. De grootte van de CX-5 zou ongeveer gelijkaardig zijn aan de afmetingen van de Audi Q5. De Mazda Minagi zijn design werd gebaseerd op de ‘KODO’ designtaal, waarbij vloeiende bewegingen centraal staan.

Als we kijken naar de spyshots, zien we dat de koplampen van het gespotte model best wel goed overeenkomen met de koplampen van het conceptmodel. Achteraan het gespot model zien we de lichten die we herkennen van de Mazda CX-7. Of die ook op het uiteindelijke model terug te vinden zullen zijn, is niet zeker. (via AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...