Video: Lamborghini Aventador gespot in Berlijn

Lamborghini Aventador Berlin
De Lamborghini LP700-4 Aventador werd alweer in het wild gespot, deze keer in Berlijn.

In tegenstelling tot de vorige video horen we nu een stuk meer van de Aventador, al blijft zijn volledig orkest nog verborgen. De supercar rijdt aan een zeer lage snelheid over de straten, waarbij reeds een immens gebrul te horen valt. Onder de motorkap huist een 6.5-liter V12 met 700 pk en 690 Nm koppel, hiermee sprint de Aventador van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden en haalt hij een topsnelheid van 350 km/u.

Kostprijs van dat alles bedraagt 255.000 euro, maar dat houdt de geïnteresseerden niet tegen om een exemplaar op de kop te tikken. Alle modellen voor het eerste jaar zijn reeds uitverkocht, wie nu dus een Aventador bestelt zal nog minstens 1 jaar moeten wachten tot hij zijn model op de oprit kan parkeren. Gelukkig kan je hier alvast genieten van onderstaande video.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Lamborghini Aventador gespot in Berlijn"

  1. uvader 15-03-2011 om 11:43

    fucking beest!!

  2. Brecht 15-03-2011 om 13:24

    Awesome!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...