BMW 5-Reeks GT Trussardi

BMW 5-Reeks GT Trussardi
Wat Gucci kan, kan Trussardi ook, het Italiaanse modemerk verbindt zich aan een gelimiteerde oplage van de BMW 5-Reeks GT.

Het Italiaanse modemerk Trussardi, dat vooral bekend is voor zijn lederen jassen, jeans, handtassen en accessoires heeft vandaag een gelimiteerde editie voorgesteld van de BMW 5-Reeks GT om zijn honderdjarig bestaan te vieren. De speciale editie is gebaseerd op de BMW 530d xDrive en werd verfijnd met allerlei styling updates, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Volgens Trussardi is de speciale editie geïnspireerd door de wereld van leder en handschoenen.

De BMW 5-Reeks GT Trussardi werd in een Heraldic Bruine kleur gespoten in combinatie met matgrijze accenten. De wagen staat verder op 20″ dubbelspaaks velgen en het logo van het merk is veelvuldig terug te vinden op de wagen. Voor het interieur kiest Trussardi voor een Beige leder, met contrasterend stiksel. Het logo van Trussardi werd ook op meerdere plaatsen in het interieur aangebracht. De speciale editie zal ook beschikbaar zijn met 535d, 535i en 550i, de kostprijs is nog niet bekend.

Lees hier onze rijtest met de BMW 5-Reeks GT.

Deel dit bericht:

2 reacties op "BMW 5-Reeks GT Trussardi"

  1. Tim 14-03-2011 om 15:35

    Vond de 5-serie GT altijd een lompe bak, maar Trussardi doet hem er toch stijlvol uitzien !

  2. Kristof L 14-03-2011 om 21:34

    Vind het nice! Eens iets helemaal anders dan we van een BMW gewoon zijn. Veelal is het ‘hoe stoerder, hoe beter’. Deze outfit maakt hem wat meer ‘jaguar’, ‘bentley’,…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...