Zes BMW M3’s naar het DTM-kampioenschap

BMW DTM
Zes BMW M3’s zullen het opnemen tegen Audi en Mercedes in het DTM-kampioenschap van 2012.

We rapporteerden eerder reeds dat BMW terugkeert naar de DTM. Niet dit jaar, maar volgend seizoen zullen drie teams strijden tegen de rivalen van Mercedes en Audi. Elk team zal bovendien twee BMW M3 DTM’s toegewezen krijgen, wat het totaal op zes wagens brengt.

BMW Motorsport zal niet zelf deelnemen met de wagen, maar zal samenwerken met BMW Team RBM, BMW Team Schnitzer en Reinhold Motorsport GmbH. BMW Motorsport werkte reeds in het verleden met de twee eerstgenoemde teams en verwelkomt nieuwkomer Reinhold Motorsport. BMW Motorsport werkt momenteel nog hard aan de BMW M3 DTM. Als voorbereiding zal BMW Team Schnitzer in 2011 met twee exemplaren deelnemen aan verscheidene uithoudingsraces in Azië en Europa.

BMW DTM

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...