Lamborghini Aventador laat zich horen


Tot nu toe zijn er bitter weinig bewegende beelden van de Lamborghini Aventador beschikbaar. In onderstaand filmpje krijgen we een eerste kennismaking.

In het filmpje zien we verschillende Aventadors naast elkaar staan, er is zelfs een Lamborghini Gallardo aanwezig. Een leuke familiebijeenkomst dus. Het uitlaatgeluid dat we horen stelt ietwat teleur, maar dat zou kunnen liggen aan de slechte kwaliteit van de camera of aan het feit dat de Aventador in stilstand amper 5.000 toeren kan draaien als hij koud staat. Verder kunnen we ook een blik werpen op het interieur wanneer de wagen draait. Best wel fraai.

De Lamborghini Aventador wordt door een V12-motor met 700 pk en 690 Nm aangedreven. De sprint van nul naar honderd neemt amper 2,9 seconden in beslag en de topsnelheid komt neer op 350 km/u. De prijs komt neer op €225.000. Allemaal cijfers die dus perfect bij een supercar passen. (via WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lamborghini Aventador laat zich horen"

  1. PJS 12-03-2011 om 0:31

    Een eerder teleurstellend geluid, maar dat komt ongetwijfeld door de begrenzing wanneer de wagen in neutraal staat. De kleppen openen pas bij hogere toeren.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...