Gelekt: Lamborghini Gallardo Tricolore

Lamborghini Gallardo Tricolore
De Lamborghini Gallardo Tricolore vond zijn weg reeds naar het internet, hoewel zijn onthulling pas gepland staat voor 16 maart.

Lekken zijn we reeds gewoon bij Lamborghini, foto’s van de Aventador LP700-4 waren reeds beschikbaar voor de onthulling in Genève. Nu moet de Gallardo Tricolore er ook aan geloven, een wagen gebouwd ter ere van 150 jaar Italiaanse onafhankelijkheid.

De speciale editie krijgt een witte lak met carbon buitenspiegels en de Italiaanse driekleur over de hele lengte van de wagen. Ook de bestuurderszetel krijgt een groen-wit-rood striping. Over prijzen, lanceerdatum of krachtbron zijn voorlopig niets geweten. De productie van de wagen zal hoogstwaarschijnlijk gelimiteerd zijn tot 150 stuks. (Via: Carscoop)

Lamborghini Gallardo Tricolore

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...