Audi S6 gespot

Audi S6 Prototype
In Duitsland werd een ongecamoufleerde S6 gespot tijdens het testen.

Het design van de S6 blijft vrij terughoudend. Wel onderscheidt de wagen zich door een sportievere neus, aerodynamische zijschorten en natuurlijk vier uitlaatpijpen. Ook zou de uiteindelijke productieversie een herziene grille krijgen en zoals we dat gewoon zijn een aluminium behuizing voor de buitenspiegels.

Onder de motorkap komt hoogstwaarschijnlijk een 4.0-liter V8 met turbo te liggen, die ook gebruikt zal worden in de Bentley Continental GT. Er werd reeds meegegeven dat de motor in de Bentley een vermogen zal leveren van 415 pk. Dat is echter minder dan de 435pk die de huidige 5.2-liter V10 produceert in de huidige S6. De output van de motor in de nieuwe S6 wordt verwacht hoger dan dat te liggen. Hoeveel hoger blijft voorlopig afwachten. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Audi S6 gespot"

  1. bpc 09-03-2011 om 13:25

    ziet er een beetje audi (lees saai) uit …

  2. TDB 09-03-2011 om 18:21

    @bpc ik moet toegeven, vind het er ook niet echt spannend of enorm sportief uitzien. Hopelijk toont het eindresultaat wat meer spieren.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...