Video: Jaguar XKR-S

Jaguar XKR-S
Jaguar heeft een video van haar nieuwe racebeest, de Jaguar XKR-S, vrijgegeven.

De XKR-S beschikt over dezelfde V8-motor waar de Jaguar XKR over beschikt, maar put 40 paarden meer uit, wat het totaal doet uitkomen op 550 pk. De sprint van nul naar honderd is daardoor voltooid na 4,4 seconden. De topsnelheid komt neer op 300 km/u. Naast deze upgrade krijgt de XKR-S ook behoorlijk wat uiterlijke aanpassingen.

Zo heeft Jaguar de wagen in het felblauw gekleurd, krijgt hij achteraan een grote spoiler en een vette diffusor. Aan de voorkant werden er verschillende aanpassingen gedaan, het meest opvallende verschil met de XKR zijn ongetwijfeld de nieuwe koplampen. Geniet van het filmpje!

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XKR.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Video: Jaguar XKR-S"

  1. Tim 08-03-2011 om 12:33

    Een echt beest !

  2. BNNY 08-03-2011 om 14:59

    Dat blauw past nog altijd niet.. Ultimate Black ftw!

  3. Pinda 09-03-2011 om 10:59

    Nice! Mss just een ander kleurke

Reageer

Reactie aan het plaatsen...