De Tomaso komt toch met nieuwe Pantera


De Tomaso stelde de Deauville voor op het autosalon van Genève en stelde daarmee behoorlijk teleur.

Ongeveer elke aanwezige verwachtte meer van De Tomaso. Een merk dat destijds de schitterende Pantera maakte, kan het moeilijk maken af te komen met een soort van crossover. En dat deed De Tomaso toch met de Deauville. Toegegeven, de wagen zag er aan de binnenkant best fraai uit en de prestaties zijn zeker en vast niet mis, maar met de buitenkant lijkt er toch iets grondig mis te zijn.

Maar er is ook goed nieuws. Volgens de laatste roddels keert De Tomaso terug met een moderne versie van haar Pantera. In november zou De Tomaso de nieuwe versie van de Pantera voorstellen in Los Angeles. Wij hopen alleszins op beterschap! (via AB en DA)

De Tomaso Pantera Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...