Configureer je Lamborghini Aventador!

Lamborghini Aventador
Lamborghini heeft een configurator van de Lamborghini Aventador op het internet gezet. Niet dat dat nuttig is, de wagens van het eerste jaar productie zijn al allemaal verkocht.

Maar goed, de configurator is natuurlijk iets leuks voor de liefhebbers ook. En die zouden wellicht verwachten dat je meer kan doen dan alleen maar kleuren kiezen van je model. Maar dat is dus niet waar. Lamborghini laat je enkel toe de kleur van de Aventador te veranderen. De andere opties staan droog opgelijst.

Waarom we hier dan toch een artikel over schrijven? Wel, de Aventador beschikt over 700 pk, 690 Nm, doet de sprint van nul naar honderd in amper 2,9 seconden en kent een topsnelheid van 350 km/u. Redenen genoeg dus! De configurator vind je hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...