Chauffeur aan 287 km/u geflitst in SLS AMG


Zondag werd een automobilist op de RN 25 tussen Mont-Saint-Guibert en Nijvel geflitst aan een snelheid van 287 km/u.

De geflitste chauffeur waande zich hoogstwaarschijnlijk even op de Autobahn en was even vergeten dat op Belgisch grondgebied flitspalen geen zeldzaamheid zijn. Ook de federale politie schuilt vaak stiekem met een flitswagen achter een brug. Naar verluidt testte de man de Mercedes SLS AMG, die ook wij onlangs even aan de tand voelden.

Waarschijnlijk heeft de man in alle extase de flits niet gezien, zodat hij even later op dezelfde plaats, maar in de andere richting opnieuw werd geflitst. Deze maal aan 232 km/u. De 33-jarige man zat samen met de vrouw van de eigenaar van het voertuig in de wagen. De federale politie bracht de man tot stilstand in Mont-Saint-Guibert. Verdere testritten zal hij even moeten uitstellen, zijn rijbewijs werd meteen ingetrokken. (Via: De Standaard)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Chauffeur aan 287 km/u geflitst in SLS AMG"

  1. PJS 07-03-2011 om 20:24

    Nog een geluk dat collega Jeroen niet in de buurt was 😉

  2. Brecht 07-03-2011 om 21:01

    Sterk, ben benieuwd hoelang hij zijn rijbewijs zal kwijt zijn..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...