Teaser: BMW M5 (F10)

BMW M5 F10
Het autosalon van Genève is nog maar net achter de rug en BMW lanceert reeds een nieuwe teaser.

BMW lanceerde eerder deze week reeds een eerste teaser. Gezien de nogal donkere beelden en de nog steeds aanwezige camouflage, was er weinig af te leiden uit de teaservideo die BMW meegaf. Nu komt BMW reeds met een tweede teaser. Zonder twijfel kunnen we wel zeggen dat de BMW M5 een agressievere neus krijgt dan de standaard 5-serie. Ook zouden ventilatiegaten en een subtiele achterspoiler van de partij zijn. Binnenin zal de M5 grote gelijkenissen vertonen met zijn lease broertje, maar een ander instrumentenpaneel, Alcantara en heel wat M-badges moeten duidelijk maken dat je met de hardcore versie onderweg bent.

Onder de motorkap komt hoogstwaarschijnlijk de 4.4-liter twin-turbo V8 die we kennen uit de X5 M en X6 M. In de SUV en SAV produceert deze krachtbron een vermogen van 555 pk, maar in de M5 zou de motor een vermogen tot 600 pk kunnen krijgen. De M5 is hoe dan ook een echte M en alles wordt volgens de video menens door een druk op de M-knop. De officiële onthulling van de BMW M5 wordt verwacht op het autosalon van Frankfurt in september.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Teaser: BMW M5 (F10)"

 1. Brecht V. 04-03-2011 om 15:49

  Beestige auto, ik kijk hier erg naar uit!

 2. TDB 04-03-2011 om 17:58

  @Brecht V. 

  Iedereen denk ik, terug een echte M.
  Geen SUV of SAV zoals de X5 M en X6 M,
  die wel veel power hebben maar mijns inziens de M-badge niet echt verdienen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...