Geneve 2011: Range Rover Autobiography Ultimate

Range Rover Autobiography Ultimate
Range Rover stelt haar meest luxueuze versie van de Range Rover ooit voor: de Range Rover Autobiography Ultimate.

De wagen beschikt bijvoorbeeld over iPads die standaard achteraan klaarliggen voor de passagiers. Het leder werd met de hand bewerkt en hier en daar zijn aluminium details terug te vinden. De laadvloer van de koffer werd geïnspireerd door yachten en bestaat uit Teak-hout. Onder de motorkap kan de klant kiezen tussen de TDV8-motor of de 5.0 liter grote V8-motor met supercharger. Aan kracht sowieso geen gebrek.

De wagen staat op 20″ velgen en is in slechts 2 kleuren beschikbaar: Roussillon Red of Otago Stone. Van dit model zullen er 500 stuks geproduceerd worden. De richtprijs bedraagt een flinke €145.000. De meesten onder ons zullen dus nog even mogen sparen…

Deel dit bericht:

1 reactie op "Genève 2011: Range Rover Autobiography Ultimate"

  1. Brecht 04-03-2011 om 20:43

    Amai, dat teak-hout in de koffer is wel heel erg luxueus! Zeer chique.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...