Geneve 2011: Land Rover Discovery Black & White

Land Rover Discovery Black White
Land Rover stelt een speciale versie van haar Discovery voor op het autosalon van Genève. De contrasterende kleuren zwart en wit staan centraal.

Onder de motorkap van dit testmodel ligt een 3.0 liter grote dieselmotor. Voldoende kracht is er dus zeker en vast aanwezig. Land Rover brengt deze speciale editie naar eigen zeggen uit om haar klanten de mogelijkheid tot personalisatie te geven. Aan de binnenkant beschikt de wagen over hoogwaardige materialen.

Het model is beschikbaar in Fuji White of Santorini Black. De wagen staat op 20″ grote velgen die in het zwart zijn uitgevoerd en een diamantlook hebben. De Land Rover Discovery Black & White beschikt over excellente off-road kwaliteiten en beschikt over het Terrain Response System, waarbij de wagen zich aanpast aan de ondergrond waarover hij rijdt.

Lees hier onze rijtest met de Land Rover Discovery 4.


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...