Geneve 2011: Citroen C6 Blanc & Noir

citroen C6 noir blanc
Citroën toont in Genève de C6 Blanc & Noir, een Citroën C6 met zwarte en witte koetswerk- en interieurelementen.

Aan de buitenkant zien we dat vooral de witte koetswerkkleur primeert, terwijl er verschillende zwarte contrasterende elementen terug te vinden zijn, zoals de zijspiegels, het dak en de schorten onderaan. De velgen zijn dan weer in het wit uitgevoerd.

Aan de binnenkant vinden we dan weer het omgekeerde kleurenschema terug. Het overgrote deel van het interieur is zwart, gecombineerd met enkele witte elementen. Zo loopt er een witte lijn over het dashboard en beschikken de zetels over witte details.

Lees hier onze rijtest met de Citroën C6 V6.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Genève 2011: Citroën C6 Blanc & Noir"

  1. Brecht 04-03-2011 om 20:39

    Deze wagen wordt een echte klassieker, erg stijlvol!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...