Geneve 2011: Toyota Yaris HSD Concept

Toyota Yaris HSD Concept
Toyota heeft een conceptmodel van de Yaris HSD voorgesteld in Genève. De looks vertellen hoe de Yaris van volgend jaar eruit zal zien.

De Yaris HSD Concept die we zien, beschikt over zeer moderne en sportieve looks, die zo goed als integraal naar het productiemodel overgedragen zullen worden. Enkel de compacte zijspiegels lijken ons niet direct productierijp. De wagen zal geassembleerd worden in Valenciennes, Frankrijk en vanaf volgend jaar beschikbaar zijn.

De Yaris zal beschikbaar zijn met verbrandingsmotoren, maar ook met een hybride aandrijving. Welke motor er precies onder de motorkap zal komen, is niet duidelijk. De 1.8 liter grote VVTi-motor uit de Prius is evenwel te groot om in de compacte Yaris te leggen. We vermoeden dat de 1.33 liter grote benzinemotor van Toyota gebruikt zal worden als alternatief.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...