Geneve 2011: Ssang Yong SUT1 Concept

Ssan Yong SUT1
Ssang Yong heeft een nieuw conceptmodel mee naar het autosalon van Genève. De SUT1 is een pick-up truck.

De SUT1 is volledig nieuw ontworpen, van het dak tot het onderstel. Al vermeld Ssang Yong ook dat de SUT1 een ontwikkeling is van de Actyon Sports. Het doel van Ssang Yong is met de SUT1 de beste pickup ter wereld neer te zetten. Zeer ambitieus.

Het comfort en de veiligheid van het model werden verbeterd. De wagen beschikt nu over een schuifdak, Bluetooth-aansluiting, een achteruitrijcamera, een kofferklep met vijzels en een boordcomputer. Ook ESP en twee airbags zijn van de partij.

Ssang Yong heeft verder ook een nieuwe dieselmotor ontworpen die rekening houdt met het milieu. De motor beschikt over 2.0 liter slagruimte en levert 155 pk en 360 Nm. De uitstoot blijft beperkt tot 193 gram CO2 per km. Vanaf 2012 zouden er zo’n 35.000 exemplaren moeten rondrijden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...