Geneve 2011: Saab 9-5 SportCombi

Saab 9-5 SportCombi
In Genève toont Saab ook de Break-versie van de Saab 9-5: de SportCombi.

Dankzij de verlengde daklijn beschikt de SportCombi over een laadruimte van 527 liter. Wanneer je de achterbank neerklapt stijgt de kofferruimte zelfs tot 1.600 liter. Saab voorziet daarnaast ook intelligente laadelementen, zoals een flexibele U-rail en een afsluitbaar gedeelte in de kofferruimte. De kofferklep kan optioneel via de afstandsbediening geopend worden, daarnaast zou de 9-5 SportCombi even geruisloos moeten zijn als de Sedan.

Het motorgamma van de Saab 9-5 SportCombi is identiek aan dat van de 9-5 Sedan. Enkel turbomotoren dus, met vermogens tussen 160 en 300 pk. Net zoals bij de Sedan is ook optioneel XWD vierwielaandrijving beschikbaar voor de SportCombi. De prijzen zijn nog niet bekend, maar zullen logischerwijs iets hoger liggen dan bij de Sedan. Het model moet vanaf september bij de dealers staan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...