Geneve 2011: Renault Megane (RS) Monaco GP

Renault Mégane Monaco GP
Eerder al stelde Renault de Laguna Coupé Monaco GP voor, nu is de Mégane (RS) aan de beurt voor een Monaco-kuur.

De koetswerkkleur van de Mégane (RS) Monaco GP is wit en verder heeft Renault ook nog enkele contrasterende zwarte elementen toegevoegd. Aan de voorkant beschikt de Mégane Monaco GP over nieuwe luchtinlaten, terwijl hij achteraan een meer gespierde kont krijgt. Her en der zijn er Monaco GP-badges voorzien, die duidelijk maken dat het om een speciale editie gaat.

De binnenkant is het tegengestelde van de buitenkant. Daar is vooral de kleur zwart gebruikt, met enkele contrasterende witte elementen. De stoelen krijgen een speciale stitching en binnenin is er een genummerd plaatje aanwezig. De vermogens van dit model variëren tussen 110 en 180 pk. De Mégane RS beschikt uiteraard nog steeds over 250 pk.

Lees hier onze rijtest met de Renault Mégane RS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...