Geneve 2011: Nissan Micra DIG-S

Nissan Micra DIG-S
Nissan stelt de Micra DIG-S voor in Genève, de meest ecologische versie van de Nissan Micra.

De Micra DIG-S beschikt over een 1.2 liter grote driecilinder motor. Ondanks de compacte afmetingen van de motor beschikt de MIcra DIG-S toch over 98 pk en 142 Nm koppel. Geen slechte cijfers. De Micra DIG-S gebruikt 4,1 liter benzine per 100 km en stoot amper 95 gram CO2 uit per km. Dit werd onder meer bereikt door het gebruik van een start/stop-systeem.

De Nissan Micra DIG-S zou evenveel comfort moeten kunnen bieden als dieselmotoren. De gasrespons is meer dan naar behoren en ook de autonomie is meer dan voldoende. Deze zomer wordt de Nissan Micra DIG-S gelanceerd, de prijs is tot op heden nog niet bekend.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...