Geneve 2011: MINI Rocketman Concept

MINI Rocketman
MINI wordt terug mini met de Rocketman Concept.

Met de slechts drie meter lange Rocketman keert MINI terug naar de afmetingen van de originele MINI. De driedeurs MINI is uiterst flexibel en biedt plaats aan drie of desgewenst vier personen. Ook de bagageruimte is volgens MINI uiterst flexibel. De Rocketman valt op door zijn de vernuftige functionaliteit, beweeglijkheid, efficiëntie en het unieke design. Het concept is een symbiose van de klassieke MINI en de moderne technologieën, waarbij elk probleem een oplossing krijgt.

Zo bestaat het frame uit carbon, waardoor de lichtgewicht wagen slechts 3 liter/100 km verbruikt. Verder ontwikkelde MINI innovatieve functies en een vernieuwend bedieningssysteem, zodat het rijplezier naar een nog hoger niveau rijst. Voorbeelden daarvan zijn de trackball op het stuur, waarmee je eenvoudig door de menu’s navigeert en het multifunctioneel kleurenscherm dat nog kwalitatiever en scherper is dan voorheen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...