Geneve 2011: Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon Geneva
Het leukste model van Lancia in Genève is meteen het kleinste model: de nieuwe Ypsilon!

Toch is de nieuwe Ypsilon gegroeid ten opzichte van zijn voorganger, al zie je dat niet meteen. De nieuwe Ypsilon zal namelijk enkel beschikbaar zijn als vijfdeurs, maar de achterste deurklink zit helemaal verstopt in de deurstijl, waardoor je amper merkt dat deze guitige Ypsilon over vijf deuren beschikt. Het design van de stadswagen is erg sierlijk en geeft vanuit alle ooghoeken een erg premium indruk.

Het interieur is daarnaast een evolutie van de vorige Ypsilon. Zo werd de tellerpartij aangepast en lijkt de middenconsole overzichtelijker. Onder de motorkap zal er bij de lancering gekozen kunnen worden tussen drie motoren. Langs benzinezijde gaat het om de 69 pk sterke 1.2 of de 85 pk sterke TwinAir. Langs dieselzijde is er plaats voor een 95 pk sterke 1.3 MultiJet met een CO2-uitstoot van 99 g/km. De lancering volgt zeer binnenkort!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...