Geneve 2011: Infiniti Etherea Concept

Infiniti Etherea Concept Geneva
Zoals aangekondigd, staat Infiniti in Genève met de Etherea Concept.

De Infiniti Etherea is een voorbode van een toekomstig compacte en luxueuze Infiniti. Met de Etherea wil Infiniti zowel haar identiteit als personaliteit uitdrukken. Er worden nieuwe elementen toegevoegd, terwijl traditionele elementen versterkt worden. Meerdere elementen verwijzen ernaar dat het louter een concept betreft. Voorbeeld daarvan zijn de suicide doors, maar dan zonder B-Stijl. De wagen heeft een totale lengte van 4,4 meter.

Binnenin de Etherea vind je een combinatie van premium moderne elementen en eveneens elementen uit het erfgoed van Infiniti. Zo worden de high-tech teller units gecombineerd met Inuyarai, verticale strepen aan de binnenkant van de deurpanelen.

De Etherea Concept is de eerste Infiniti die op de voorwielen wordt aangedreven. Onder de motorkap ligt een 2.5-liter viercilinder met supercharger, die een vermogen levert van 245 pk. Bovendien wordt de conventionele brandstofmotor geholpen door een elektromotor, terwijl de totale kracht wordt overgebracht via een CVT transmissie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...