Geneve 2011: Honda Accord Facelift

Honda Accord Facelift
Honda heeft de Accord iets moderner en tegelijk ook iets zuiniger gemaakt. Want zo gaat dat heden ten dage!

De 2.2 liter grote i-DTEC motor stoot nu 9 gram CO2 per km minder uit dan zijn voorganger wanneer je de wagen met een handbak aankoopt. Wanneer je voor een automaat kiest, weet deze motor zelfs 11 gram CO2 per km te besparen. Het vermogen van 148 pk blijft ongewijzigd en ook het koppel van 350 Nm blijft behouden.

Aan de binnenkant zouden nu minder storende geluiden hoorbaar mogen zijn, dit is te danken aan een betere isolatie. Dankzij nieuwe koplampen, een moderne grille en veranderde luchtinlaten ziet de Accord er dan weer een stuk frisser uit dan zijn voorganger. Geïnteresseerden kunnen dit nieuwe model aanschaffen vanaf juli.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...