Geneve 2011: FF Interieur en achter de schermen

Ferrari FF Interieur
Gisteren gaven we reeds enkele foto’s mee van de Ferrari FF, nu kropen we ook even achter het stuur.

Over het exterieur van de Ferrari FF zijn de meningen nogal verdeeld, ook op onze redactie. Eens binnenin is ons besluit echter unaniem, de FF is enorm knap afgewerkt: strakke ventilatiemonden, heel wat carboninleg en boordevol leder. In de Ferrari Four zit je zo comfortabel dat je er echt niets meer om geeft wat de buitenwereld van je wagen denkt. Ook achteraan zit je ruim en is er plaats voor een heus entertainmentsysteem.

Daarnaast gingen we ook even achter de schermen bij Ferrari om even de sfeer op te snuiven. Wie genoeg geld geeft, gaat langs in het atelier en bespreekt de kleur van het leder voor zijn of haar volgende Ferrari. Kies echter niet voor het blauw dat gebruikt werd in de tweede opgestelde FF, het oogt verschrikkelijk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...